Gebruik van Volg innovatie

Meer artikelen
Volg innovatie kaart NL

Veel bedrijven werken of hebben gewerkt aan innovatieve projecten met een financiële bijdrage van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Bent u benieuwd om welke projecten het gaat? Stel uw eigen overzicht samen op bijvoorbeeld jaar, programma of regeling via de database. De resultaten kunt u in 2 vormen bekijken: via de lijstweergave of de kaartweergave.

Ook benieuwd naar Europese Innovatieprojecten? De Innovation Radar biedt inzicht in inspirerende resultaten van onderzoeksprojecten die door de EU zijn ondersteund.

Daarnaast kunt u zich laten inspireren door verschillende praktijkverhalen en films die een kijkje geven in de wereld van Innovatie.

Bedrijvenbeleid in beeld

Wilt u meer weten over het bedrijvenbeleid? Kijk dan op Bedrijvenbeleid in beeld. Naast de jaarlijkse monitoringsrapportage en de kwartaalcijfers financieringsinstrumentarium zijn hier ook evaluaties van beleidsinstrumenten en achtergronddocumenten over het bedrijvenbeleid te vinden.

Gebruik van de informatie

De informatie op de pagina's over en in de database van Volg innovatie is niet uitputtend. Het is geen vervanging voor officiële evaluaties en verantwoordingsrapportages van RVO.nl en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Service menu right