Service menu right

Innovatietoolkit

Meer artikelen
innovatietoolkit
01-04-2016

De Innovatietoolkit is er voor iedereen die een nieuw product, proces of dienst op de markt wil brengen en daarbij hulp kan gebruiken. Deze site is opgebouwd bevat praktische informatie voor de startende maar ook de ervaren ondernemer.

Succesvol innoveren betekent niet alleen dat het nieuwe product of productiewijze technisch geslaagd is, maar ook dat er geld mee verdiend wordt. Anders gezegd dat de innovatie succesvol op de markt is geïntroduceerd en op zo groot mogelijke schaal wordt gebruikt.

Vraagpunten voor ondernemers

Als innovatieve ondernemer probeert u zo snel mogelijk betalende klanten te vinden voor uw nieuwe producten of diensten. Maar is er wel vraag naar uw product, welke concurrenten zijn er op de markt en hoe vermarkt u uw product eigenlijk? Tal van vragen waar een (startende) ondernemer zich mee bezighoudt. Om u een duwtje in de goede richting te geven biedt de Innovatietoolkit een overzicht met relevante links naar allerhande informatie voor de innoverende ondernemer.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.