Zoeken naar innovatieprojecten (Volg innovatie) | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Zoeken naar innovatieprojecten (Volg innovatie)

06-08-2019

Bent u benieuwd welke bedrijven werken of hebben gewerkt aan innovatieve projecten met een financiële bijdrage van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat?

U kunt op verschillende manieren naar deze projecten zoeken.

Database

In de database kunt u uw eigen projectoverzichten samenstellen. Dit kan op programma of regeling, bedrijfsnaam, per jaar of per topsector. U kunt onder 'Verfijnen' meerdere regelingen aanvinken bij 'Subsidies en financiering'.

U kunt de resultaten zichtbaar maken via de kaartweergave of de lijstweergave.

Zoeken in open data bestand

U kunt in 1 keer het gehele databestand downloaden.

Ontsluiting openbare informatie

Op Volg Innovatie wordt informatie ontsloten die openbaar is (of openbaar gemaakt kan worden) op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). We nemen geen concurrentiegevoelige gegevens op in deze website.

WBSO

Voor de WBSO geldt een uitzondering op openbaarmaking. De WBSO-regeling is een fiscale maatregel. Fiscale gegevens van individuele bedrijven mogen wij niet openbaar maken. De selectie van openbare WBSO-projecten vindt u op de pagina van de WBSO.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.