Topsector Hightech Systemen & Materialen inclusief doorsnijdend thema ICT | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Topsector Hightech Systemen & Materialen inclusief doorsnijdend thema ICT

13-10-2020

De Topsector Hightech Systemen & Materialen omvat een aantal nauw met elkaar verweven maakindustrieën. De machine- en systeemindustrie, automotive, lucht- en ruimtevaart en materialen inclusief staal.

Nederland heeft met grote en kleinere bedrijven een sterke positie in specifieke (niche) markten van de hightech sector. Denk aan lithografie en medische apparaten. Die positie wil men verder laten groeien. Daarom investeert de overheid samen met bedrijven en de wetenschap gericht in de sector. De dutch digital delta stimuleert en initieert innovaties in de ICT voor de verschillende (top)sectoren.

Topconsortium voor Kennis en Innovatie (TKI) Hightech Systemen & Materialen (HTSM)

De TKI HTSM speelt een belangrijke rol bij het opstellen en uitvoeren van de innovatieagenda van de HTSM-agrifoodsector.

Mkb-loket

Het mkb-loket is het aanspreekpunt voor mkb-ondernemers binnen de Topsector Hightech Systemen & Materialen. Mkb-ondernemers krijgen via het mkb-loket informatie en advies over instrumenten en (netwerk)mogelijkheden binnen de topsector.
Telefoon: 088 585 22 10
E-mail: HTSM@kvk.nl

Download:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.