Overzicht 12 samenwerkingsverbanden | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Overzicht 12 samenwerkingsverbanden

De afgelopen jaren investeerden samenwerkingsverbanden van overheden, bedrijven en kennisinstellingen fors in de infrastructuur voor betere benutting van kennis.

Deze valorisatie-infrastructuur levert een goede bijdrage aan kenniscirculatie en toepassing van kennis in samenwerking met het bedrijfsleven. Een overzicht van de 12 partners van het valorisatieprogramma vindt u hieronder.

De 12 partners van het valorisatieprogramma

Innovation Exchange Amsterdam (IXA) vormt de schakel tussen de Amsterdamse academische instituten en de bedrijven.

Gelderland Valoriseert biedt start-ups, ondernemers en kennisinstellingen een breed pakket aan dienstverlening.

Het Valorisatie Centrum van de TU Delft ondersteunt bij het opzetten van samenwerkingen tussen bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen.

Valorisatieprogramma Ondernemerslift+ ondersteunt, faciliteert en stimuleert innovatieve startende en groeiende (student)ondernemers in de regio Noordoost-Brabant.

Valorisatieprogramma Bright Move stimuleert ondernemerschap via onderwijs en evenementen en financiert startende ondernemers.

Northern Knowledge stimuleert ondernemerschap en samenwerking met het innovatief bedrijfsleven.

Het Maastricht Valorisation Centre biedt ondersteuning aan onderzoekers, studenten en bedrijven bij het bevorderen van ondernemerschap, valorisatie van kennis en het toegankelijk maken van kennis, vaardigheden en talent op hoog niveau.

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship biedt een uitgebreid pakket aan dienstverlening voor ondernemers en onderzoekers.

Valorisatieprogramma Starterslift helpt innovatieve start-ups om versneld succes te maken.

Novel-T (opvolger van Kennispark Twente) ondersteunt innovatieve bedrijven en zorgt voor het juiste netwerk en de juiste ondersteuning.

Het Utrecht Valorisation Center (UVC) helpt onderzoekers bij het beschermen en toepassen van hun kennis en vindingen.

StartLife stimuleert ondernemerschap in de agri, food, en biobased economy, door start-ups te begeleiden en te faciliteren in hun groei en ontwikkeling naar internationale ondernemingen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.