Hoe kan RVO.nl u helpen bij zakendoen in het buitenland?

De Nederlandse overheid biedt een breed scala aan diensten voor ondernemers die zakendoen in het buitenland. RVO.nl wil graag met u in gesprek over de behoeften die u heeft. Daarbij kijken we naar de mogelijkheden die de overheid biedt om u te ondersteunen. Wij werken nauw samen met zowel private als publieke partijen.

RVO.nl vindt het belangrijk dat u die informatie en ondersteuning krijgt die passen bij uw situatie. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bel: 088 042 42 42

Onze dienstverlening

Om uw plannen in het buitenland tot een succes te maken, heeft u kennis en informatie nodig. Zakencultuur, wet- en regelgeving en actuele ontwikkelingen kunnen van invloed zijn op uw bedrijfsplan.
In bijna alle landen heeft RVO.nl connecties via ambassades, consulaten of Netherlands Business Support Offices (NBSO’s). Deze collega's kennen de markt en de mogelijkheden.
RVO.nl heeft diverse mogelijkheden om uw plan of project financieel te steunen. Wij kunnen u ook informeren over financieringsmogelijkheden buiten RVO.nl.
Soms loopt u tegen situaties aan waarin de (plaatselijke) overheid niet mee wil werken of officiële procedures het zakendoen in de weg staan. Het netwerk van RVO.nl behartigt uw belangen in het buitenland.

Service menu right