Service menu right

Verantwoord ondernemen in Saoedi-Arabië

Om succesvol zaken te doen in Saoedi-Arabië is het belangrijk om de cultuur te begrijpen en de islamitische wetgeving te respecteren. Een goed netwerk inclusief lokale partners, opent deuren tijdens het zakendoen in Saoedi-Arabië. Besef dat een goede relatie opbouwen met uw zakenpartners tijd en energie kost, maar dit wel cruciaal is voor een goed resultaat.

Onze informatie is met zorg samengesteld, maar houdt nog geen rekening met de volledige impact van de coronacrisis. Wanneer we meer informatie hebben, passen wij de tekst aan. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Corruptiebestrijding

Corruptie kan een serieuze barrière vormen voor het zakendoen in Saoedi-Arabië. Denk eraan dat corruptie illegaal is volgens Nederlandse wetgeving, ook als het in het buitenland gebeurd. Bij de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OECD) vindt u de richtlijnen voor corruptiebestrijding.

Enkele tips voor verantwoord ondernemen

Heeft u vragen of wilt u sparren met een van onze regio-experts over uw mogelijkheden? Neem dan contact op voor persoonlijk advies.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.