Sectorinformatie Bangladesh

Meer artikelen
Bangladesh

Kansrijke sectoren in Bangladesh zijn: infrastructuur, ict, water, agro & food en de kleding- en textielindustrie.

Sectorrapporten

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het wereldwijde buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's), Innovatie Attachés en landbouwraden publiceren rapporten over kansrijke sectoren in het buitenland.

Projecten/aanbestedingen internationale organisaties

Jaarlijks besteden internationale organisaties zoals de Wereldbank en de Europese Unie miljarden euro's aan projecten. Uit deze projecten komen zeer veel opdrachten. Hier liggen kansen voor u.

Bekijk projecten en aanbestedingen (tenders) van deze organisaties op Netvibes. Ook op de website Development Business van de Verenigde Naties vindt u veel projecten en tenders. Om deze informatie te bekijken (en om goed te kunnen zoeken), moet u zich wel abonneren op deze site. Een abonnement kost rond de 600 Amerikaanse dollar per jaar.

Projecten van RVO.nl in Bangladesh

Op de website Aiddata.rvo.nl vindt u een overzicht van projecten in Bangladesh, die RVO.nl uitvoert in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken. U kunt filteren op onder meer locatie, sector en programma.

Netherlands Bangladesh Business Platform

De Netherlands Bangladesh Business Platform biedt informatie over diverse sectoren, projecten en aanbestedingen.

Service menu right