E-learning: Zakendoen in België | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

E-learning: Zakendoen in België

24-03-2021

Doet u zaken met België of heeft u plannen om daarmee te starten? RVO biedt via de International Business Academy een gratis e-learningcursus aan. Daarin bespreken we in slechts 1 uur tijd de belangrijkste aandachtspunten bij het zakendoen in België. Dat doen we op basis van de 10 meestgestelde vragen van ondernemers. Wilt u valkuilen voorkomen en snel succes boeken bij het zakendoen met België? Volg dan deze e-learning en zet een belangrijke stap bij uw voorbereiding.

 

International Business Acadamy

De International Business Academy is hét digitale platform dat ondernemers helpt bij het opdoen van nieuwe landspecifieke kennis en vaardigheden. Deze kennis kunt u gebruiken in de voorbereiding op uw markttoetreding, maar ook als u al actief bent op de Belgische markt. Kijk voor meer informatie over het platform of het aanbod van RVO voor andere landen op de International Business Academy.

RVO e-learning 'Zakendoen in België'

In de gratis e-learningcursus behandelen we de volgende onderwerpen:

#OnderwerpVraag
1.SectorenWelke sectoren zijn het meest interessant?
2.Regio'sWelke regio's en steden zijn het meest kansrijk?
3.SuccesfactorenWat heb ik nodig om succesvol te zijn?
4.ProducteisenWaar moet mijn product aan voldoen?
5.BelastingstructuurWat kenmerkt de belastingstructuur?
6.ProductaansprakelijkheidWelke productaansprakelijkheidseisen gelden?
7.Zakenpartners Hoe vind ik een betrouwbare zakenpartner?
8.CultuurWat zijn de belangrijkste do's en don'ts?
9.E-commerceWelke e-commerceregels gelden er?
10.Nederlands buitenlandnetwerkWat kan de Nederlandse overheid in België voor mij doen?

 

Aanmelden

Schrijf u in voor de gratis online cursus '10 meestgestelde vragen over zakendoen in België' via het cursusplatform van de International Business Academy. Wilt u zich verdiepen in andere cursussen over ondernemen in België? Ga dan naar het volledige cursusaanbod voor België om (betaalde) cursussen van andere aanbieders te bekijken.

Bekijk ook onze landenpagina voor meer informatie over zakendoen met België.

Wat kan ik verwachten van de e-learning?

Wilt u eerst een indruk krijgen van de e-learning '10 meestgestelde vragen over zakendoen in België', voordat u zich inschrijft? Bekijk dan onderstaande video voor een voorproefje!

Meer weten?

Heeft u vragen over de International Business Academy, tips of suggesties? Of wilt u meer weten over zakendoen in België? Neem dan contact met ons op. Onze België-adviseurs helpen u graag verder.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.