Hulp bij zakendoen in China | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Hulp bij zakendoen in China

Als u al succesvol zakendoet in China, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Peking, de consulaten en de handelskantoren staan voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Ontdek wat de belangrijkste posten en afdelingen zijn van het Nederlands economisch netwerk in China.

Het Nederlands economisch netwerk in China helpt Nederlandse ondernemers verder op de Chinese markt. Hoe kan het economisch netwerk u helpen met advies en matchmaking?

Doe je zaken met China of heb je plannen om daarmee te starten? RVO biedt je 3 gratis video's aan over IMVO bij zakendoen in China. Vraag ze aan!

Het Nederlands economisch netwerk in China kan op verzoek van Nederlandse bedrijven een zogenoemde company check van Chinese bedrijven uitvoeren. Lees meer.

China is een groot land met verschillende regio's. De focussectoren verschillen sterk per regio. In welke sectoren en regio's liggen kansen voor u?

Wat kunt u als ondernemer doen om uw IE in China te beschermen. En welke stappen kunt u nemen bij inbreuk hierop? 4 Tips van de ambassade.

Welke kansen biedt Shanghai voor Nederlandse start-ups en scale-ups? Ontdek het in het Startup Playbook Shanghai.

Lees ook wat de belangrijkste do's-en-don'ts zijn als u de Chinese markt (via Shanghai) wilt betreden.

Heeft u een vraag over ondernemen in China? Het Nederlandse ambassadenetwerk helpt u met advies en het leggen van contacten.

Meer weten over het werk van de ambassade in China en haar projecten? Kijk dan op Netherlands and You.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.