E-learning: Zakendoen in China | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

E-learning: Zakendoen in China

24-03-2021

Doet u zaken met China of heeft u plannen om daarmee te starten? RVO biedt via de International Business Academy 2 gratis e-learnings aan, rondom intellectueel eigendom en business etiquette. In beide online cursussen bespreken we in slechts 1 uur tijd de belangrijkste aandachtspunten die samenhangen met dit onderwerp. Wilt u valkuilen voorkomen en snel én langdurig succes boeken bij het zakendoen met China? Volg dan deze e-learnings en zet een belangrijke stap bij uw voorbereiding.

 

International Business Academy

De International Business Academy is hét digitale platform dat ondernemers helpt bij het opdoen van nieuwe landspecifieke kennis en vaardigheden. Deze kennis kunt u gebruiken in de voorbereiding op uw markttoetreding, maar ook als u al actief bent op de Chinese markt. Kijk voor meer informatie over het platform of het aanbod van RVO voor andere landen op de International Business Academy.

RVO e-learnings rondom zakendoen in China

Voor ondernemers die actief zijn op de Chinese markt biedt RVO in de International Business Academy 2 gratis e-learnings aan:

eLearningmodule 
Intellectueel eigendomNiet iedere ondernemer beseft hoe belangrijk het is om intellectuele eigendomsrechten vast te leggen in China. Weet u bijvoorbeeld welke intellectuele eigendomsrechten u moet vastleggen? Waar u die kunt registreren? En wat u kunt doen als u nepproducten tegenkomt op een beurs of in een Chinese webshop? In deze e-learning komt intellectueel eigendom in China van A tot Z aan bod.
Introductie Business etiquetteHoe herkent u de belangrijkste persoon in een vergadering? Waar moet u gaan zitten tijdens een etentje met uw zakenpartners? En waarom duurt het toch zo lang voordat uw Chinese partner antwoordt op uw e-mail? De e-learning beantwoordt deze vragen en geeft u inzicht in alles wat u moet weten over de Chinese zakencultuur.

Aanmelden

Klik op de gewenste module en schrijf u in via de site van de International Business Academy. Bekijk daarnaast onze gratis e-learnings voor andere landen. Wilt u zich verdiepen in andere aspecten van export naar China. Ga dan naar het volledige cursusaanbod voor China om (betaalde) cursussen van andere aanbieders te bekijken.

 

Aanmelden

Schrijf u in voor de gratis online cursussen 'Intellectueel Eigendom in China' en 'Business Etiquette in China' via het cursusplatform van de International Business Academy. Wilt u zich verdiepen in andere cursussen over ondernemen in China? Ga dan naar het volledige cursusaanbod voor China om (betaalde) cursussen van andere aanbieders te bekijken.

Bekijk ook onze landenpagina voor meer informatie over zakendoen met China.

Wat kan ik verwachten van de e-learnings?

Wilt u eerst een indruk krijgen van de e-learnings 'Intellectueel Eigendom in China' en 'Business Etiquette in China', voordat u zich inschrijft? Bekijk dan onderstaande 30-seconden-video's voor een voorproefje.

Meer weten?

Heeft u vragen over de International Business Academy, tips of suggesties? Of wilt u meer weten over zakendoen in China? Neem dan contact met ons op. Onze China-adviseurs helpen u graag verder. Bekijk ook onze landenpagina voor meer informatie over zakendoen met China.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.