Hulp van de ambassade in Denemarken | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Hulp van de ambassade in Denemarken

Als u al succesvol zakendoet in Denemarken, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Kopenhagen staat voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Met al uw ondernemersvragen kunt u terecht bij de ambassade in Kopenhagen en de consulaten in Aarhus en Aalborg. De ambassade heeft zowel een economische afdeling als een afdeling landbouw, natuur en voedselkwaliteit.

Op zoek naar een geweldige locatie voor een zakenlunch, productlancering, vergadering of netwerkevenement? Ondernemers (in sommige sectoren) kunnen terecht op de residentie van de Nederlandse ambassade.

De ambassade organiseert regelmatig activiteiten. Ook speelt de ambassade een rol bij evenementen die door andere organisaties zijn geïnitieerd. Bekijk hier of er ook een evenement voor u tussen staat.

De Regional Business Developer voor Scandinavi├ź en de Baltische Staten werkt om Nederlandse bedrijven te laten profiteren van kansen op het gebied van handel, investeringen en onderzoek & ontwikkeling (R&D).

De Nederlandse ambassades in Denemarken, Estland, Finland, Letland, Litouwen, Noorwegen en Zweden werken samen in het Nordic-Baltic Netwerk (NBN). De NBN-landen behoren tot de zakelijke top-partners van Nederland.

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Deense contacten? Kijk dan op Netherlands and You.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.