Zakenpartners vinden in Egypte

Bij levering aan het bedrijfsleven is een betrouwbare Egyptische partner onmisbaar. Deze partner kent de markt, de lokale autoriteiten en de wet- en regelgeving.

Bij levering aan de overheid is een agent verplicht. Maak de keuze van een agent met grote zorg. De Nederlandse ambassade in Caïro en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) helpen u bij het vinden van een geschikte agent.

Vind de juiste zakenpartner met de zakenpartnerscan

Met onze zakenpartnerscan vindt u snel de juiste, buitenlandse zakenpartner. Dat kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners of internationale organisaties zoals de VN. Neem contact op met een van onze adviseurs Internationaal Ondernemen. Samen met het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) zorgen zij voor een persoonlijke introductie bij geïnteresseerde buitenlandse zakenpartners.

Evenementen

Een andere manier om contacten te leggen is door deel te nemen aan bijvoorbeeld seminars, matchmakingevents of economische missies en handelsreizen. Bekijk de evenementenkalender van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Handelsbeurzen

Bezoek een (vak)beurs om u te oriënteren en te netwerken. Een uitgebreid overzicht van internationale beurzen vindt u in de Expodatabase en in de Trade Fair database van AUMA.

Deelname aan een vakbeurs is zinvoller dan aan de Cairo International Trade Fair. Egypte heeft een groot aantal gespecialiseerde beurzen. Verschillende particuliere bureaus organiseren deze beurzen zeer professioneel.

Kies uit een databank van duizenden zakenpartners

Zoekt u een overzicht van zakenpartners? Kijk dan in de databank zakenpartners van het Enterprise Europe Network. Hier vindt u profielen van duizenden mkb-bedrijven uit landen van over de hele wereld. U kunt ook een eigen profiel laten maken. Ondernemers in deze databank zoeken naar verschillende soorten partners, zoals:

  • Agenten
  • Distributeurs
  • Productiepartners
  • Partners voor technologische ontwikkeling
  • Partners voor licentieovereenkomsten
  • Partners voor research & development
Vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste zakenpartners.

Service menu right