Hulp van de ambassade in Estland | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Hulp van de ambassade in Estland

Als u al succesvol zakendoet in Estland, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Tallinn staat voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Voor al uw ondernemersvragen kunt u terecht bij de ambassade in Tallinn. De economische afdeling van de ambassade heeft de lokale contacten en kennis om u verder te helpen.

De Nederlandse ambassades in Estland, Denemarken, Finland, Letland, Litouwen, Noorwegen en Zweden, werken samen in het Nordic-Baltic Netwerk (NBN). Lees hoe het netwerk u kan helpen.

Benieuwd welke mogelijkheden de Estse markt uw sector biedt? Bekijk onze informatie over kansrijke sectoren en aanbestedingen voor grote opdrachten.

Succesvol zakendoen in Estland? Deze praktische do's-and-don'ts wijzen u de weg in de zakelijke etiquette van dit land.

Wij organiseren regelmatig webinars over zakendoen in Estland. Bekijk onze agenda om te zien of er iets gepland staat.

Zoekt u een zakenpartner in Estland? Dan kunt u op verschillende manieren contacten leggen. Bekijk welke aanpak het beste bij u past.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.