Service menu right

Ons netwerk in de Golfstaten

Heeft u regionale kennis en expertise nodig voor het zakendoen in de Golfstaten? We brengen u graag in contact met ons uitgebreide netwerk in het buitenland. Profiteer van de know-how en contacten van plaatselijke medewerkers en organisaties.

Onze informatie is met zorg samengesteld, maar houdt nog geen rekening met de volledige impact van de coronacrisis. Wanneer we meer informatie hebben, passen wij de tekst aan. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

RVO.nl biedt gericht advies

De adviseurs van RVO.nl helpen u graag op weg in de Golfstaten. Neem contact op met ons voor advies op maat. Na een persoonlijke intake waarin wij uw specifieke situatie bespreken, kunnen wij u helpen door bijvoorbeeld :

  • ons netwerk in de Golfstaten voor u in te zetten;
  • geschikte zakenpartners in de Golfstaten voor u te vinden;
  • de marktsituatie in verschillende Golfstaten voor u te vergelijken.

Evenementen en handelsmissies

Er zijn regelmatig evenementen en handelsmissies waarbij u regionale kennis over de Golfstaten kunt opdoen. Hieronder vindt u de overzichten:

Benieuwd welke evenementen er binnenkort zijn? Op de overzichtspagina van de Golfstaten vindt u onderaan onder 'Evenementen' wat er gepland staat voor de landen in deze regio.

Ons netwerk ter plaatse: de ambassades

De Nederlandse ambassades zijn ter plekke aanwezig en hebben daardoor veel regionale kennis. Zij weten om te gaan met taal- en cultuurbarrières en kennen de plaatselijke spelers, netwerkgroepen en markt. Het Nederlandse economische netwerk in de Golfstaten bestaat uit:

  • Ambassade Riyad (Saoedi-Arabië)
  • Ambassade Abu Dhabi (VAE)
  • Het consulaat-generaal in Dubai (VAE)
  • Ambassade Muscat (Oman)
  • Ambassade Doha (Qatar)
  • Ambassade Kuwait City (Koeweit)
Wilt u meer weten over het diplomatieke netwerk? Kijk dan op onze pagina over het buitenlandnetwerk.

Nederlandse economische netwerk in de Golfstaten

Het Nederlandse economische netwerk in de Golfstaten versterkt de zakelijke relaties tussen Nederland en de Golfstaten. Via hun website vindt u meer informatie over kansen in de sectoren water, energie en voedsel. Ook leest u er meer over de kansen die de Dubai World Expo 2020 biedt aan Nederlandse bedrijven.

Regional Business Developers: regionale kansen

Zoekt u hulp bij het benutten van kansen in de Golfstaten? Regional Business Developers werken vanuit ambassades in verschillende regio’s om Nederlandse bedrijven te laten profiteren van kansen op het gebied van handel, investeringen en onderzoek & ontwikkeling (R&D).

De Regional Business Developer van de Golfstaten is Roeland Kollen. U vindt zijn contactgegevens op Nederland Wereldwijd.

Landbouwraden: regionale agrokennis

Zoekt u informatie, nieuws en achtergronden over landbouw in de Golfstaten? Lees dan de agroberichten over de Golfstaten. Deze kennis komt rechtstreeks van het landbouwradennetwerk en biedt uitstekend inzicht in de landbouwsectoren van de verschillende Golfstaten.

Benut het netwerk van business councils

Wilt u kennismaken met zakelijke netwerken in de Golfstaten? Business councils zijn particuliere, zakelijke initiatieven die helpen de economische banden tussen Nederland en het Midden-Oosten te versterken. Hun activiteiten kunnen u helpen om zaken te doen in de Golfstaten. Het Nederlandse economische netwerk in de Golfstaten noemt 4 business councils:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.