Hulp van de ambassade in Hongarije | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Hulp van de ambassade in Hongarije

Als u al succesvol zakendoet in Hongarije, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Boedapest staat voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Voor al uw ondernemersvragen kunt u terecht bij de ambassade in Boekarest. De economische afdeling van de ambassade heeft de lokale contacten en kennis om u verder te helpen.

Bij de ambassade in Boedapest vindt u de Landbouwraad en het landbouwteam. Zij richten zich op zaken rond tuinbouw, veterinaire en fytosanitaire zaken, visserij, natuur en voedselveiligheid en -kwaliteit.

Stuurt u als werkgever werknemers naar Hongarije voor een tijdelijke opdracht? De ambassade in Boedapest weet waarmee u dan rekening moet houden.

De Netherlands-Hungarian Chamber of Commerce (Dutcham) helpt de Nederlands-Hongaarse ondernemersgemeenschap. De organisatie werkt actief samen met de Nederlandse ambassade in Boedapest.

Succesvol zakendoen in Hongarije? Deze praktische do's-and-don'ts wijzen u de weg in de zakelijke etiquette van dit land.

Meer weten over het werk van de ambassade in Hongarije en hun projecten? Kijk dan op Netherlands and You.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.