Hulp bij zakendoen in Japan | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Hulp bij zakendoen in Japan

Als u al succesvol zakendoet in Japan, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Tokio, het consulaat-generaal in Osaka en de honorair consuls in Nagasaki en Nagoya staan voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Het Nederlands economisch netwerk kan u in Japan verder helpen met uw zaken. Bij welke posten en afdelingen van het economisch netwerk kunt u in Japan terecht?

Met verschillende diensten ondersteunt het economisch netwerk Nederlandse bedrijven in Japan. Bekijk wat het economisch netwerk in Japan voor u kan betekenen.

Wij organiseren regelmatig evenementen over zakendoen in Japan. Bekijk de agenda om te zien of er iets gepland staat. Ook op Agroberichten Buitenland vindt u evenementen.

Heeft u een vraag over ondernemen in Japan? Het Nederlandse ambassadenetwerk helpt u met advies en het leggen van contacten.

Het coronavirus en de maatregelen die als gevolg ervan genomen zijn, hebben impact op het zakendoen met Japan. Lees de veelgestelde vragen en antwoorden.

Meer weten over het werk van de ambassade in Japan en haar projecten? Kijk dan op Netherlands and You.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.