Hulp van de ambassade in Koeweit | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Hulp van de ambassade in Koeweit

Als u al succesvol zakendoet in Koeweit, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Koeweit staat voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Met al uw ondernemersvragen kunt u terecht bij de ambassade in Koeweit. Voor landbouwvragen staat het landbouwteam in Riyadh (Saoedi-Arabië) gereed.

In Riyad (Saoedi-Arabië) vindt u de Landbouwraad voor de Golfstaten en zijn team. Hier kunt u terecht voor al uw landbouwvragen.

Stuurt u als werkgever werknemers naar Koeweit voor een tijdelijke opdracht? De ambassade in Koeweit weet waarmee u dan rekening moet houden.

Koeweit vormt samen met Bahrein, de Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Qatar en Saoedi-Arabië de Golfstatenregio. Wat maakt deze landen zo interessant en hoe doet u er zaken? 

Succesvol zakendoen in Koeweit? Deze praktische do's-and-don'ts wijzen u de weg in de zakelijke etiquette van het land.

Meer weten over het werk van de ambassade in Koeweit en haar projecten? Kijk dan op Netherlands and You.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.