Investeren in Malta | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Investeren in Malta

05-08-2020

Wilt u weten hoe u een bedrijf start in Malta? En welke wetgeving hierop van toepassing is?

Onze informatie is met zorg samengesteld, maar houdt nog geen rekening met de volledige impact van de coronacrisis. Wanneer we meer informatie hebben, passen wij de tekst aan. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Lees dan de informatie van de Wereldbank en de Economist Intelligence Unit. Heeft u specifieke vragen, neem contact op met een adviseur internationaal ondernemen.

Investeringsgidsen

Invest in Malta heeft informatie over het investeringsklimaat. Business 1st heeft informatie over licenties en vergunningen die nodig zijn in Malta.

Er staan diverse investeringsgidsen van consultancybureaus en advocatenkantoren online. Hieronder vindt u enkele voorbeelden voor Malta.

Ondernemingsvormen

Er zijn vier ondernemingsvormen:

  • Limited Liability Company (Ltd)
  • Self-employed
  • Partnership
  • Cooperative

Business 1st heeft aanvullende informatie.

Speciale Economische Zones

Malta Freeport is een speciale economische zone. De site van de haven linkt ook naar de Malta Freeports Act en andere regelgeving.

Wereldbank

In de rubriek 'Ease of Doing Business' van de Wereldbank vindt u onder andere meer informatie over de volgende onderwerpen:

Daarnaast geeft de Wereldbank informatie over investeringsregels in het rapport Doing Business in Malta 2019 (pdf).

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.