Hulp van de ambassade in Mexico | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Hulp van de ambassade in Mexico

Ook als u succesvol zakendoet in Mexico, kunt u tegen praktische vragen aanlopen. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. U kunt terecht bij de economische experts van het ambassadenetwerk in Mexico.

Het Nederlandse ambassadenetwerk staat voor u klaar

Wilt u zakendoen in Mexico? De ambassade in Mexico-Stad en het NBSO in Quéretaro weten de weg en spreken de taal. Zij kunnen u verder helpen.

Het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Querétaro zet zich in voor ondernemers die actief zijn in het noordwesten van Mexico, met steden als Monterrey, Guadalajara, Veracruz en Querétaro.

Wilt u in Mexico ondernemen op het gebied van landbouw, tuinbouw, visserij of natuur? Het landbouwteam bij de ambassade in Mexico-Stad staat u met raad en daad bij.

Benieuwd naar de zakelijke kansen in Mexico? Bekijk dit overzicht van kansrijke sectoren, inclusief uitgebreide marktrapporten.

Holland House Mexico is de Mexicaans-Nederlandse Kamer van Koophandel. Ze werkt samen met de ambassade en het NBSO.

Zoekt u Spaanstalige informatie over Nederland voor uw Mexicaanse contacten? Kijk dan op Los Países Bajos y tú.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.