Zakelijke kansen in Mexico

Kansrijke sectoren in Mexico zijn bouw, agro, medisch, infrastructuur, energie, mijnbouw, toerisme, transport en ICT.

Marktrapporten met kansrijke sectoren

RVO.nl en het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's), Innovatie Attachés en landbouwraden publiceren rapporten over kansrijke sectoren in het buitenland.

Watergebruik tuinbouw

De video 'The sustainable use of water in greenhouses' gaat over duurzaam watergebruik in tuinbouwkassen. Mexicaanse telers vertellen over bestaande technieken en strategieën voor een beter watergebruik. De bedekte tuinbouw is een van de snelst groeiende sectoren van de Mexicaanse landbouw.

De video is gemaakt op initiatief van de Nederlandse ambassade in Mexico. Hij kwam tot stand in samenwerking met de Mexicaanse tuinbouworganisatie AMHPAC.

Projecten

Jaarlijks besteden internationale organisaties zoals de Wereldbank en de Europese Unie miljarden euro's aan projecten. Uit deze projecten komen zeer veel opdrachten. Hier liggen zakelijke kansen voor u.

Bekijk projecten en aanbestedingen (tenders) van deze organisaties op Netvibes. Ook op de website Development Business van de Verenigde Naties vindt u veel projecten en tenders. Om deze informatie te bekijken (en om goed te kunnen zoeken), moet u zich wel abonneren op deze site. Een abonnement kost rond de 600 Amerikaanse dollar per jaar.

Zakelijke kansen

Het Netherlands Business Support Office (NBSO) signaleert business opportunities. Deze publiceren zij op internationaalondernemen.nl.

Het NBSO-kantoor is gevestigd in Querétaro. Het NBSO-netwerk biedt informatie aan Nederlandse bedrijven en helpt bij het zoeken naar zakenpartners.

RVO.nl ondersteunt verschillende projecten in Mexico. Bekijk per sector de lopende en afgeronde projecten.

Service menu right