Subsidies en projecten Nordics & Baltics | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Subsidies en projecten Nordics & Baltics

15-02-2021

Wilt u weten of uw bedrijf een subsidie kan krijgen voor zakendoen in de Nordics & Baltics? Of bent u benieuwd naar de actuele projecten en aanbestedingen in deze landen? U vindt het in ons overzicht op deze pagina.

Subsidies voor zakendoen in de Nordics & Baltics

U kunt een aantal subsidies aanvragen als u zakendoet in de Nordics & Baltics. Deze helpen u op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het gebruik van adviseurs deels te vergoeden. Of door de samenwerking met andere bedrijven mogelijk te maken.

Zo is er de DHI-regeling. Voor als u in het buitenland een project wilt uitvoeren of wilt investeren in een onderneming. Of wanneer u mogelijke afnemers wilt overtuigen van uw technologie, product of dienst. Ook is er de subsidie Starters International Business. Voor wanneer u uw product in het buitenland op de markt wilt brengen, en u net dat extra beetje hulp nodig heeft.

Subsidiewijzer

Benieuwd of u een subsidie kunt krijgen voor zakendoen in de Nordics & Baltics? Kijk dan in onze Subsidiewijzer voor subsidies voor:

Projecten van internationale organisaties in de Nordics & Baltics

Zoekt u concrete projecten in de Nordics & Baltics? Internationale organisaties zoals de Europese Investeringsbank (EIB) en de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling (EBRD) publiceren elk jaar aanbestedingen. Hier zitten ook opdrachten bij die in de landen van de Nordics & Baltics uitgevoerd moeten worden. Bekijk de regiopagina's van de:

Meer weten?

Op de pagina Internationale organisaties leest u:

  • waar u actuele projecten en aanbestedingen vindt;
  • hoe wij u kunnen helpen met projecten;
  • welke organisaties er projecten aanbesteden.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.