Zakelijke kansen in Oekraïne

De verwachting is dat de komende jaren de internationale handel tussen de Europese Unie en de Oekraïne zal toenemen. Dit komt onder andere door verlaging van invoerrechten in de Oekraïne.

De markt wordt aantrekkelijker voor buitenlandse handel en investeringen, maar de vooruitzichten voor economische groei blijven zwak. Sectoren die interessant zijn voor ondernemers: bouw(materialen), agro, voedings- en genotmiddelen, transport en logistiek.

Kansrijke sectoren

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het wereldwijde buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's), Innovatie Attachés en landbouwraden publiceren rapporten over kansrijke sectoren in het buitenland.

Op dit moment zijn er geen actuele marktrapporten over Oekraïne.

Projecten

Jaarlijks besteden internationale organisaties zoals de Wereldbank en de Europese Unie miljarden euro's aan projecten. Uit deze projecten komen zeer veel opdrachten. Hier liggen zakelijke kansen voor u.

Bekijk projecten en aanbestedingen (tenders) van deze organisaties op Netvibes. Ook op de website Development Business van de Verenigde Naties vindt u veel projecten en tenders. Om deze informatie te bekijken (en om goed te kunnen zoeken), moet u zich wel abonneren op deze site. Een abonnement kost rond de 600 Amerikaanse dollar per jaar.

Projecten in Oekraïne

RVO.nl ondersteunt verschillende projecten in Oekraïne. Bekijk per sector de lopende en afgeronde projecten.

Service menu right