Zakelijke kansen in Panama

Panama is een land dat Nederlandse ondernemers veel kansen biedt. Vooral de sectoren logistiek, water, energie en landbouw zijn interessant. Het is een dynamische en snel groeiende economie.

Panama is al lang een belangrijk logistiek knooppunt. Mede door deze goede verbindingen en het gunstige vestigingsklimaat groeit de Nederlandse aanwezigheid sterk.

Marktrapporten met kansrijke sectoren

RVO.nl en het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's), Innovatie Attachés en landbouwraden publiceren rapporten over kansrijke sectoren in het buitenland.

Projecten

Jaarlijks besteden internationale organisaties zoals de Wereldbank en de Europese Unie miljarden euro's aan projecten. Uit deze projecten komen zeer veel opdrachten. Hier liggen zakelijke kansen voor u.

Bekijk projecten en aanbestedingen (tenders) van deze organisaties op Netvibes. Ook op de website Development Business van de Verenigde Naties vindt u veel projecten en tenders. Om deze informatie te bekijken (en om goed te kunnen zoeken), moet u zich wel abonneren op deze site. Een abonnement kost rond de 600 Amerikaanse dollar per jaar.

Service menu right