Service menu right

Zakelijke kansen in Taiwan

Het ontwikkelen van smart cities is een interessante sector voor Nederlandse ondernemers in Taiwan. Hierbij is ICT een drijvende kracht voor het ontwikkelen van een moderne, efficiënte en vooral meer duurzame stad. Waar liggen nog meer kansen voor u als ondernemer?

Onze informatie is met zorg samengesteld, maar houdt nog geen rekening met de volledige impact van de coronacrisis. Wanneer we meer informatie hebben, passen wij de tekst aan. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Naast smart cities zijn er ook andere kansrijke sectoren in Taiwan. Dat zijn: biotechnologie, gezondheidszorg, voedingsmiddelenindustrie en de creatieve industrie.

Innovatie en het IA-netwerk

Door de jaren heen heeft Taiwan zich ontwikkeld tot een sterke economie gedreven door technologie en innovatie. De vestiging van het IA-netwerk in Taipei volgt de innovatie en technologische ontwikkelingen in Taiwan en signaleren zakelijke kansen voor Nederlandse ondernemers.

Ga digitaal mee op innovatiemissie

Bent u actief in de cybersecuritysector en wilt u R&D-mogelijkheden of zakelijke kansen verkennen in Taiwan? Meld u dan aan voor de digitale cybersecurity innovatiemissie. Tijdens de digitale missie ontmoet u potentiele zakenpartners en kunt u uw oplossingen aan hen pitchen.
 
De digitale cybersecurity innovatiemissie Taiwan vindt plaats van 21 september tot 9 oktober. U kunt zich aanmelden op onze pagina over de digitale cybersecurity innovatiemissie Taiwan (in het Engels). Aanmelden kan tot 10 juli.
 

Projecten

Jaarlijks besteden internationale organisaties zoals de Wereldbank en de Europese Unie miljarden euro's aan projecten. Uit deze projecten komen zeer veel opdrachten. Hier liggen zakelijke kansen voor u.

Bekijk projecten en aanbestedingen (tenders) van deze organisaties op Netvibes. Ook op de website Development Business van de Verenigde Naties vindt u veel projecten en tenders. Om deze informatie te bekijken (en om goed te kunnen zoeken), moet u zich wel abonneren op deze site. Een abonnement kost rond de 600 Amerikaanse dollar per jaar.

Marktrapporten

Wilt u verder lezen over specifieke sectoren? RVO en het buitenlandnetwerk van ambassades, Innovatie Attachés en landbouwraden publiceren marktrapporten over kansrijke sectoren in Taiwan.

Hieronder vindt u meer rapporten over kansrijke sectoren in Taiwan.

Op internationaalondernemen.nl vindt u ook relevante informatie over sectoren en zakelijke mogelijkheden. Naast het buitenlandnetwerk plaatsen ook particuliere partijen hier interessante marktrapporten.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.