Hulp van de ambassade in het Verenigd Koninkrijk | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Hulp van de ambassade in het Verenigd Koninkrijk

Als u zakendoet in het buitenland heeft u weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Londen en het handelskantoor in Manchester staan voor u klaar. Bij de ambassade werken ook specialisten op het gebied van innovatie en landbouw.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Heeft u ondersteuning nodig bij het zakendoen in het VK? Lees hoe de ambassade en de NBSO in Manchester u kunnen helpen.

Per 1 januari 2021 wordt zakendoen met het Verenigd Koninkrijk anders door Brexit. Lees alles op het Brexitloket van de Rijksoverheid.

De uitbraak van het coronavirus heeft gevolgen voor ondernemers die zakendoen met het VK. Wij hebben de belangrijkste vragen en antwoorden voor u verzameld.

Wat zijn de focussectoren voor Nederlandse ondernemers in het Verenigd Koninkrijk? Waar liggen voor u de kansen op zakelijk gebied?

Het Verenigd Koninkrijk bestaat uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Die kunnen onderverdeeld worden in kleinere regio's, elk met hun economische specialisme.

Bekijk de meestgestelde vragen aan de ambassade in Londen over het zakendoen in het VK. Wellicht zit uw vraag ertussen.

Londen is Europa’s 'Start-up Capital'. De ambassade kan uw start-up of scale-up helpen bij het groeien in het Verenigd Koninkrijk.

Bent u benieuwd naar evenementen over zakendoen in het Verenigd Koninkrijk? Kijk dan in de agenda of er de komende tijd iets gepland is.

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Britse contacten? Kijk dan op Netherlands and You.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.