Hulp bij zakendoen in Zuid-Korea | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Hulp bij zakendoen in Zuid-Korea

Als u al succesvol zakendoet in Zuid-Korea, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Seoel en het Honorair Consulaat in Busan staan voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Het economisch netwerk kan u ter plaatse helpen met uw zaken in Zuid-Korea. Wat zijn de onderdelen van het economisch netwerk in Zuid-Korea?

Om een positie te veroveren op de Koreaanse markt heeft u inzicht in de markt nodig en de juiste contacten. Ontdek hoe de ambassade u daarbij kan helpen.

Benieuwd welke kansen offshore windenergie biedt in Zuid-Korea? De Nederlandse en Zuid-Koreaanse ambassade brachten het voor u in kaart in een nieuw rapport. Download het gratis!

De Nederlandse ambassade in Seoel zoekt voor u naar kansen in Zuid-Korea. Op deze pagina hebben we voor u een selectie gemaakt.

De economische afdeling van dit netwerk staat klaar om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Hoe kunt u contact met hen opnemen?

Het coronavirus en de maatregelen die als gevolg ervan genomen zijn, hebben impact op het zakendoen met Zuid-Korea. Lees de veelgestelde vragen en antwoorden.

Wij organiseren regelmatig evenementen over zakendoen in Zuid-Korea. Bekijk de agenda om te zien of er iets gepland staat. Ook op Agroberichten Buitenland vindt u evenementen.

Meer weten over het werk van de ambassade in Zuid-Korea en haar projecten? Kijk dan op Netherlands and You.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.