Zakelijke kansen in Zuid-Korea

Kansrijke sectoren voor Nederlandse ondernemers in Zuid-Korea zijn ICT, aerospace, automotive (onder andere het ontwikkelen van zelfrijdende auto’s), biomedische industrie, chemie, creatieve sector (design en fashion), agro en food, watermanagement, logistiek en duurzame energie (waaronder windenergie).

Marktrapporten met kansrijke sectoren

RVO.nl en het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's), Innovatie Attachés en landbouwraden publiceren rapporten over kansrijke sectoren in het buitenland.

Innovatie

Zuid-Korea is in zeer korte tijd opgeklommen tot een van de grootste economieën ter wereld en behoort momenteel tot de G20 landen. Het IA-netwerk in Seoel volgt de innovatie in het land en signaleren zakelijke kansen voor Nederlandse ondernemers.

Projecten

Jaarlijks besteden internationale organisaties zoals de Wereldbank en de Europese Unie miljarden euro's aan projecten. Uit deze projecten komen zeer veel opdrachten. Hier liggen zakelijke kansen voor u.

Bekijk projecten en aanbestedingen (tenders) van deze organisaties op Netvibes. Ook op de website Development Business van de Verenigde Naties vindt u veel projecten en tenders. Om deze informatie te bekijken (en om goed te kunnen zoeken), moet u zich wel abonneren op deze site. Een abonnement kost rond de 600 Amerikaanse dollar per jaar.

Service menu right