IA-netwerk Verenigd Koninkrijk | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

IA-netwerk Verenigd Koninkrijk

05-02-2021

Bent u benieuwd welke innovatieve ontwikkelingen en daaraan gerelateerde trends er in het Verenigd Koninkrijk zijn? Wilt u internationale Research & Development (R&D)-contacten maken? Het Innovatie Attaché Netwerk (IA-netwerk) signaleert kansen voor R&D en helpt bij het maken van innovatieve matches tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

  Innovatieve focussectoren

  Sectoren met de grootste focus op innovatieve ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk zijn:

  • Cyber Security
  • Artificial Intelligence
  • Data sharing
  • Life sciences & health
  • Energy

  Special AI in Health

  De Britse gezondheidszorg markt is geen gemakkelijke om voet aan de grond te krijgen, maar zeker het proberen waard. Het land heeft sterke clusters, incubators en programma’s waarin gezondheidszorg gecombineerd wordt met data, digitalisering en onderzoek. Dit in combinatie met een aantal topuniversiteiten en onderzoekscentra maakt het VK een zeer aantrekkelijke markt. Meer hierover leest u in onderstaand Engelstalige artikel uit de 'Special AI in Health' van het Innovatie Attaché Netwerk.

  Contact

  Wilt u hier meer over weten? Of heeft u andere vragen voor het Innovatie Attaché Netwerk in het Verenigd Koninkrijk, neem dan contact op met:

  Marjolein Bouwers
  T: +44 20 7590 3276
  E: marjolein.bouwers@minbuza.nl

  Embassy of the Kingdom of the Netherlands
  Holland Innovation Network in the United Kingdom
  38 Hyde Park gate, London
  SW7 5DP, United Kingdom
  T: +44 20 7590 3200

  Wilt u weten waar het IA-netwerk u mee kan helpen? Lees het op onze Innovatie Attaché Netwerk-pagina.

  Publicaties

  In bijgaand overzicht vindt u publicaties over sectoren, trends of thema’s met betrekking tot de markt in het Verenigd Koninkrijk. Van iedere publicatie treft u een introductietekst aan, maar u kunt ook de volledige tekst inzien.

  Bent u tevreden over deze pagina?

  Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
  Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
  De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.