IA-netwerk Zweden | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

IA-netwerk Zweden

05-02-2021

Bent u benieuwd welke innovatieve ontwikkelingen en daaraan gerelateerde trends er in Zweden zijn? Wilt u internationale Research & Development (R&D)-contacten maken? Het Innovatie Attaché Netwerk (IA-netwerk) signaleert kansen voor R&D en helpt bij het maken van innovatieve matches tussen Nederland en Zweden.

  Innovatieve Focus sectoren

  Sectoren met de grootste focus op innovatieve ontwikkelingen in Zweden zijn:

  • 5G services
  • Mobility
  • Artificial Intelligence
  • Health Tech
  • Connected City

  Special AI in Health

  In Zweden staan wetenschap en techniek van oudsher in hoog aanzien. Dat verklaart wellicht waarom Zweden innovatieleider van Europa is. De medische industrie en onderzoekscentra spelen hierbij een aanzienlijke rol. Ze dragen bij aan relevante innovaties, zorgen voor banen en zijn een belangrijk exportproduct. Meer hierover leest u in onderstaand Engelstalige artikel uit de 'Special AI in Health' van het Innovatie Attaché Netwerk.

  Contact

  Wilt u hier meer over weten? Of heeft u andere vragen aan het Innovatie Attaché Netwerk in Zweden? Neem dan contact op met:

  John Dekker, innovatie-adviseur
  T: +46 733 530 911
  E: john.dekker@minbuza.nl

  Embassy of the Kingdom of the Netherlands
  Office for Science and Technology
  Götgatan 16-A
  118 46 Stockholm Zweden

  Wilt u weten waar het IA-netwerk u mee kan helpen? Lees het op onze Innovatie Attaché Netwerk-pagina.

  Publicaties

  In bijgaand overzicht vindt u publicaties over sectoren, trends of thema’s met betrekking tot de Zweedse markt. Van iedere publicatie treft u een introductietekst aan, maar u kunt ook de volledige tekst inzien.

  Bent u tevreden over deze pagina?

  Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
  Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
  De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.