Innovatie Attachés (IA-Netwerk)

Bent u op zoek naar internationale R&D-contacten? Benieuwd welke innovatieve ontwikkelingen en daaraan gerelateerde trends er in het buitenland zijn? Het Innovatie Attaché Netwerk (IA-Netwerk) signaleert kansen voor R&D en helpt de Nederlandse concurrentiekracht in het buitenland te versterken.

Wat doet het IA-netwerk voor u?

  • Het IA-netwerk helpt bij netwerken voor internationale R&D-samenwerking.
  • Het IA-netwerk helpt met kennis over innovatieve ontwikkelingen en trends op het terrein van innovatief ondernemerschap in Nederland en het buitenland.
  • Het IA-netwerk deelt informatie over topsectoren, toekomstige markten, trends en ontwikkelingen door publicaties en seminars.
  • Het IA-netwerk kan u inhoudelijke ondersteunen bij (strategische) acquisitie van kennisintensieve buitenlandse investeringen.

Voor wie is het IA-netwerk?

Het IA-netwerk levert diensten aan bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Individueel of geclusterd in een privaat-publieke samenwerking. De topsectoren krijgen prioriteit.

In welke Landen zit het IA –netwerk?

De Innovatie Attachés werken vanuit ambassades en consulaten. Zoek een kantoor via de kaart onder aan deze pagina. Het IA-netwerk heeft vestigingen in de volgende landen:

Staat uw regio er niet tussen neem dan contact op met RVO.nl.

IA-Netwerk EU

De Europese Unie bevordert onderzoek en innovatie. Dit doet de EU onder meer met financiële ondersteuning vanuit Horizon 2020 en het European Institute for Innovation and Technology (EIT). Initiatieven en programma's als Horizon 2020 en EIT dragen bij aan een groter concurrentievermogen van de Europese Unie.

Bij vragen over innovatie in de EU neemt u contact op met de thuisbasis van het IA-netwerk.

Inspiratie opdoen?

Andere ondernemers maken al succesvol gebruik van het buitenlandnetwerk. Lees hun ervaringen en tips in de praktijkverhalen.
Het IA-netwerk deelt haar succesverhalen ook op Twitter.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over het IA-netwerk, neem dan contact op met de thuisbasis van het IA-Netwerk:

Innovatie Attaché Netwerk

T 088 042 42 42

Het IA-netwerk werkt nauw samen met andere onderdelen van ambassades en consulaten. Denk aan:
Als alternatief voor de tabel kunt u de lijstweergave gebruiken.
Lijstweergave

Service menu right