Service menu right

IA-netwerk Turkije

22-07-2020

Bent u benieuwd welke innovatieve ontwikkelingen en daaraan gerelateerde trends er in Turkije zijn? Wilt u internationale Research & Development (R&D)-contacten maken? Het Innovatie Attaché Netwerk (IA-netwerk) signaleert kansen voor R&D en helpt bij het maken van innovatieve matches tussen Nederland en Turkije.

Onze informatie is met zorg samengesteld, maar houdt nog geen rekening met de volledige impact van de coronacrisis. Wanneer we meer informatie hebben, passen wij de tekst aan. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Sectoren met de grootste focus op innovatieve ontwikkelingen in Turkijë zijn:

  • Hightechsystemen en -materialen (HTSM): geavanceerde materialen, bio(nano)technologie, menselijk kapitaal, slimme en groene mobiliteit.
  • Smart industry: smart factories, cybersecurity.
  • Circulaire economie: op het gebied van agrofood en textiel.
  • Agrofood.

Wilt u hier meer over weten? Of heeft u andere vragen voor het Innovatie Attaché Netwerk in Turkijë? Neem dan contact op met:

Rory Nuijens
T: +90 530 844 2810
E: rory.nuijens@minbuza.nl

Consulate General of the Kingdom of the Netherlands
Office for Science and Technology
Istiklal Caddesi 197
34433 Beyoğlu Istanbul, Turkije

T: +90 530 844 2810
W: Nederlands consulaat-generaal in Istanbul

Het innovatie-attaché werkt proactief samen met de economische afdeling en de landbouwraad van de Nederlandse ambassade in Ankara en het consulaat-generaal in Istanbul.

Wilt u weten waar het IA-netwerk u mee kan helpen? Lees het op onze Innovatie Attaché Netwerk-pagina.

Publicaties

In bijgaand overzicht vindt u publicaties over sectoren, trends of thema's ten aanzien van de Turkse markt. Van iedere publicatie treft u een introductietekst aan, maar u kunt ook de volledige tekst inzien.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.