IA-netwerk Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk, en Londen in het bijzonder, is een hub voor internationaal talent en internationale verbindingen in innovatie, technologie en wetenschap. Nederland heeft daarbij een uitstekende reputatie als samenwerkingspartner.

Het Verenigd Koninkrijk kent een lange traditie als vooraanstaand technologie- en wetenschapsland en beschikt over een sterk innovatielandschap. Het land speelt een toonaangevende rol op het gebied van digitalisatie (big data, cyber security, AI en fintech), life sciences and health (gene therapy, drugs discovery en e-health) en high tech (space applications, manufacturing technologies en automotive). Daarnaast is er een uitstekend start-upklimaat met zeer goed ontwikkelde accelerator programma’s.

De vestiging van het IA-netwerk in Londen volgt de technologische ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk en werkt als verbinder tussen Britse en Nederlandse partijen, om zo beiden vooruit te helpen.

Publicaties

Contact

In het Londense IA-kantoor werkt Martijn Verwegen als innovatie attaché in nauwe samenwerking met Lieke Conijn en Victoria Hall van de economische afdeling.

Dr. Martijn Verwegen (Innovatie algemeen)
T +44 20 7590 3276
E martijn.verwegen@minbuza.nl

IA Netwerk Verenigd Koninkrijk: Londen
Holland Innovation Network in the United Kingdom
Embassy of the Kingdom of the Netherlands
38 Hyde Park gate | London | SW7 5DP | United Kingdom
T +44 20 7590 3200

Service menu right