Netherlands Business Support Offices

Bent u op zoek naar kansen in het buitenland? Kunt u ondersteuning gebruiken bij de afzet van producten of diensten in het buitenland? De Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) zijn gevestigd in regio’s die kansen bieden voor Nederlandse bedrijven, maar waar geen ambassade of consulaat generaal is. Het NBSO-netwerk biedt informatie aan Nederlandse bedrijven en helpt bij het zoeken naar zakenpartners.

Wat doet het NBSO-netwerk voor u?

Een NBSO kan u helpen met het vinden van vertegenwoordigers, samenwerkingspartners, marktinformatie en informatie over lokale wet- en regelgeving. NBSO’s hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van relaties met de lokale overheden relevante organisaties en het bedrijfsleven ter plaatse. Een lokaal kantoor is bekend met de regio, markt, taal en cultuur. Een NBSO verwijst u naar lokale beurzen, relevante instellingen  en bedrijven in uw sector. Concrete kansen publiceert het netwerk op de website Internationaal Ondernemen.

Voor wie is het NBSO-netwerk?

NBSO’s zijn handelskantoren voor Nederlandse bedrijven. NBSO’s maken deel uit van het economisch overheidsnetwerk voor het bevorderen van Nederlandse handel en investeringen. NBSO’s worden gefinancierd door het ministerie van Buitenlandse Zaken en aangestuurd door de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO.nl). Regelmatig bezoeken Nederlandse handelsmissies de regio’s waar NBSO’s gevestigd zijn.

In welke landen zit het NBSO–netwerk?

De NBSO kantoren staan op de onderstaande kaart weergegeven. Klik op een blauwe pin op de kaart, klik op lijstweergave of download de adressenlijst (pdf) voor de directe contactgegevens. Of lees meer over de landen en bekijk alle informatie en publicaties op de landenpagina’s:

Contact met een NBSO

Op een NBSO staan een Nederlandse Chief Representative en een lokale Deputy Representative voor uw klaar. U kunt bellen of e-mailen met een NSBO in uw doelmarkt om uw wensen of plannen te bespreken. Staat uw regio er niet tussen of bent u nog aan het verkennen, neem dan contact op met RVO.nl.

Bekijk ook de webinars:

Op de hoogte blijven?

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over het NBSO-netwerk, neem dan contact op met de thuisbasis in Den Haag:
E nbso@rvo.nl

Service menu right