#hetNetwerkEffect van RVO | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

#hetNetwerkEffect van RVO

Volgens de theorie '6 degrees of separation' zijn alle mensen 6 stappen van elkaar verwijderd. Met het wereldwijde netwerk van RVO vind je als ondernemer niet in 6, maar in 3 stappen de perfecte zakenpartner. Een sterk buitenlandnetwerk dat je laat groeien, dát noemen we #hetNetwerkEffect van RVO.

#hetNetwerkEffect: hoe werkt dit?

#hetNetwerkEffect in de praktijk

Het buitenlandnetwerk laat jou groeien als ondernemer. Met wereldwijd 112 ambassades, 36 consulaten en 22 handelskantoren – de zogenoemde Netherlands Business Support Offices, afgekort NBSO's – weten we altijd de kortste weg naar jouw ideale distributeur, agent of producent.

Wil je actief worden in een specifiek land en #HetNetwerkEffect van RVO in de praktijk ervaren? Neem dan vooral contact op met RVO om je te koppelen aan de juiste netwerkmedewerker. We zijn immers maar 1 stap verwijderd van jou!

 • Het buitenlandnetwerk als kloppend hart

  Het buitenlandnetwerk van de Nederlandse overheid is er om jou als ondernemer wereldwijd verder te helpen. Digitaal, telefonisch of face-to-face. Maar hoe leg je contact, waar bestaat hun hulp uit, en wat doet het voor jou?

 • Quooker: binnen no-time een vestiging in Italië

  Een vestiging openen in Italië: het was een van de zaken waarmee het consulaat-generaal in Italië kranenfabrikant Quooker hielp. En met succes. Lees hoe dit proces verliep en hoe #hetNetwerkEffect Quooker daarbij hielp.

 • Carver: in 8 maanden de juiste producent gevonden

  Het lukte Carver met hulp van de Nederlandse ambassade in Zuid-Korea, om een partner te vinden voor hun wereldwijde voertuigproductie. Lees hun inspirerende verhaal en bekijk wat het #hetNetwerkEffect voor hen deed.

 • Lees het e-zine over #hetNetwerkEffect

  In dit e-zine over #hetNetwerkEffect vind je tips, adviezen en verhalen van internationaal actieve ondernemers. Daarnaast lees je meer over de verschillende wereldwijde netwerken en wat die voor jou kunnen doen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.