Service menu right

Watersector wereldwijd

Bent u internationaal actief in de watersector? Via deze pagina vindt u per doelgroep informatie over netwerken en contacten, subsidie- en financieringsmogelijkheden. Daarnaast leest u hoe de Nederlandse overheid uw belangen in het buitenland behartigt.

Doelgroepen

Bent u een Nederlandse ondernemer in de watersector? En heeft u (concrete) plannen voor zakendoen in het buitenland? Wij helpen u graag op weg met informatie over buitenlandse markten, zakenpartners en financieringsmogelijkheden. Daarnaast behartigen wij uw belangen in het buitenland.

Heeft uw ngo plannen voor waterprojecten in het buitenland? Wij helpen u graag op weg met informatie over de landen waar u geïnteresseerd in bent, partners en financieringsmogelijkheden. Daarnaast behartigen wij uw belangen in het buitenland.

Kennisinstellingen kunnen internationaal veel betekenen voor de watersector. Wilt u onderzoek doen in het buitenland op watergebied, een nieuwe uitvinding testen,  een haalbaarheidsstudie uitvoeren of samenwerken met bedrijven en ngo’s in het buitenland? Bekijk de verschillende mogelijkheden voor kennisinstellingen.

Nederlandse waterschappen kunnen met hun kennis van zaken bijdragen aan ontwikkelingen in de internationale watersector. Wilt u daar meer over weten? Wij helpen u graag op weg.

Heeft u (concrete) plannen om met uw bedrijf zaken te doen in de internationale watersector? Wij helpen u graag op weg met informatie over buitenlandse markten, zakenpartners en financieringsmogelijkheden. Daarnaast behartigen wij uw belangen in het buitenland.

Ambassades hebben een belangrijke rol in de beoordeling van projecten van RVO en bij het onderhouden van relaties met betrokken partijen. Ook adviseren zij partijen binnen de Nederlandse watersector en informeren ze de lokale watersector.