Service menu right

Zakenpartnerscan

20-12-2019

Wij stellen u graag voor aan potentiele zakenpartners

Heeft u concrete plannen om internationaal zaken te doen en zoekt u hiervoor zakenpartners? Met de zakenpartnerscan gaan wij voor u op zoek naar geschikte partijen.

Ons buitenlandnetwerk, waaronder ambassades, helpen u graag met hun kennis van de plaatselijke markt. Zij maken voor u een overzicht van zakenpartners op basis van uw specifieke vragen en eisen. Eventueel introduceren we u persoonlijk. Zo kunt u sneller voet aan de grond krijgen in uw nieuwe markt.

Wat levert een zakenpartnerscan op?

Een zakenpartnerscan levert u een concreet overzicht op van mogelijke zakenpartners. Wij kunnen voor u op zoek gaan naar:

  • distributeurs
  • productiepartners
  • franchisenemers
  • dealers

Let op: met de zakenpartnerscan gaan we niet op zoek naar eindafnemers.

Persoonlijke introductie

Onze medewerkers van het buitenlandnetwerk (Nederlandse ambassade, consulaat-generaal of NBSO) benaderen potentiële zakenpartners met een eerste introductie van uw bedrijf. Deze medewerkers kennen zowel de Nederlandse als de lokale zakencultuur.

U ontvangt van ons een overzicht met de reacties en contactgegevens van potentiële zakenpartners. De geïnteresseerde partijen kunt u vervolgens zelf benaderen voor een mogelijke samenwerking.

Doordat u reeds geïntroduceerd bent door een medewerker van het buitenlandnetwerk, kunnen deuren sneller voor u opengaan.

Let op:
Houdt er rekening mee dat een persoonlijke introductie niet altijd mogelijk of handig is. Zo maakt u in sommige landen juist geen goede indruk als iemand van de overheid u voorstelt. In zulke gevallen stellen wij alleen een lijst met zakenpartners samen die u – zonder onze introductie - zelf kunt benaderen. Uiteraard adviseren wij u hierin.

Hoe vraag ik een zakenpartnerscan aan?

Onze dienstverlening begint altijd met een persoonlijk gesprek met één van onze regio-experts. Zij helpen u om uw vragen helder te krijgen. Ook kijken zij op welke manieren RVO.nl u nog meer kan ondersteunen.

Blijkt uit het gesprek dat de zakenpartnerscan het juiste product voor u is? Dan kunt u de regio-expert opdracht geven om de scan uit te voeren. U betaalt hiervoor een eigen bijdrage van € 200 (zonder persoonlijke introductie) of € 500 (met persoonlijke introductie).

Neem contact op

  • Bel 088 042 42 42 (kies 3 en dan 1)
  • Of vul het contactformulier in en onze regio-experts bellen u terug

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.