Duurzame mobiliteit: ontdek internationale kansen

Laatst gecontroleerd op:
8 maart 2024
Gepubliceerd op:
8 mei 2024

Onze laadinfrastructuur, fietssector en logistieke ICT-innovaties staan wereldwijd hoog aangeschreven. Dit biedt exportkansen voor Nederlandse bedrijven uit de duurzame mobiliteitssector. Ontdek internationale kansen met onderstaande marktinformatie en sectoranalyses. Vind evenementen, vergroot uw netwerk en blijf op de hoogte met onze sectorupdates.

Marktinformatie en sectoranalyses

Wij hebben veel markt-, kansen- en sectorrapporten beschikbaar, die u gratis kunt downloaden of aanvragen. Zo bent u snel op de hoogte van de exportkansen in het land van uw keuze.

Hoe ziet de duurzame mobiliteitssector in Latijns-Amerika eruit en welke kansen biedt dat voor Nederlandse bedrijven met oplossingen voor elektrisch vervoer? Dit rapport gaat in op de mogelijkheden binnen deze sector in Argentinië, Chili, Colombia, Costa Rica, Panama en Uruguay.

Dit rapport over slimme klimaatoplossingen in de infrastructuursector in Colombia, geeft u een overzicht van de Colombiaanse infrastructuursector, welke kansen er liggen in Cartagena en hoe u daarop kunt inspelen.

De Nederlandse ambassade in Zwitserland heeft in 2023 het kansenrapport 'Fietsinfrastructuur Zwitserland' gepubliceerd. In dit rapport krijgt u een overzicht van de huidige fietssector in Zwitserland en Liechtenstein en de kansen die er liggen in de fietssector. U krijgt ook advies over hoe u deze kansen kunt verzilveren.

De rapporten op deze pagina zijn slechts een greep uit onze informatie. Staat wat u zoekt er niet bij? Neem dan een kijkje in het overzicht, voor de meest actuele marktinformatie over duurzame mobiliteit in verschillende landen. 

elekttrisch vervoer per fiets

Nieuws en inspiratie 

Lees het laatste nieuws over duurzame mobiliteit en bekijk voorbeelden van ondersteuning vanuit de overheid.

Naar het overzicht

Evenementen

Wij organiseren regelmatig evenementen en handelsmissies over en voor de duurzame mobiliteitssector. 

Bekijk de evenementenkalender

Meld u aan voor internationale sectorupdates

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste internationale activiteiten en exportontwikkelingen binnen uw sector?

Meld u aan

Sectorinformatie op maat

Bent u op zoek naar informatie op maat? Onze adviseurs helpen u graag. Lees meer over de gratis mogelijkheden en neem direct contact op. 

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?