Hulp van de ambassade in Denemarken

Gepubliceerd op:
18 augustus 2020

Als u al succesvol zakendoet in Denemarken, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Kopenhagen staat voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Met al uw ondernemersvragen kunt u terecht bij de ambassade in Kopenhagen en de consulaten in Aarhus en Aalborg. De ambassade heeft zowel een economische afdeling als een afdeling landbouw, natuur en voedselkwaliteit.

De Regional Business Developer voor Scandinavië en de Baltische Staten werkt om Nederlandse bedrijven te laten profiteren van kansen op het gebied van handel, investeringen en onderzoek & ontwikkeling (R&D).

De Nederlandse ambassades in Denemarken, Estland, Finland, Letland, Litouwen, Noorwegen en Zweden werken samen in het Nordic-Baltic Netwerk (NBN). De NBN-landen behoren tot de zakelijke top-partners van Nederland.

 

De ambassade organiseert regelmatig activiteiten. Ook speelt de ambassade een rol bij evenementen die door andere organisaties zijn geïnitieerd. Bekijk hier of er ook een evenement voor u tussen staat.

Inspiratie en praktische informatie

Contact

Hulp bij zakendoen in Denemarken? De economische experts van het ambassadenetwerk ter plaatse helpen u graag!

Bent u tevreden over deze pagina?