Estland: bij wie kunt u terecht?

Gepubliceerd op:
7 juni 2021

Als u zakendoet in het buitenland heeft u als ondernemer weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Tallinn staat dan voor u klaar.

Natuurlijk kunt u met uw vragen over zakendoen in Estland altijd terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze RVO-adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kunt doen.

Kent u de wegen in Estland al, maar loopt u ter plaatse ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Dan kan het ambassadenetwerk u helpen.

Ambassade in Talinn

U vindt de Nederlandse ambassade in de historische stadswijk Toompea, bovenop een heuvel in het centrum van Tallinn. U bereikt het gebouw gemakkelijk met de trein. Binnen 10 minuten loopt u van het centraal station van Tallinn via het groene stadspark Šnelli naar de ambassade.

Voor uw ondernemersvragen heeft de ambassade een speciale economische afdeling. Hieronder stellen wij deze graag aan u voor.

Economische afdeling

Bij de economische afdeling van de ambassade kunt u terecht voor praktische informatie. Zij kunnen bijvoorbeeld uw vragen over wet- en regelgeving beantwoorden.

De ambassade kan u ook introduceren bij hun uitgebreide netwerk. Of samen met u een evenement organiseren (online of - als de omstandigheden het toelaten - op de ambassade) om zo uw dienst of product onder de aandacht te brengen. Zij kennen de cultuur en weten de weg bij lokale instanties.

Neem contact op met de economische afdeling:

T: +372 68 055 21
E: tal-ea@minbuza.nl

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?