Filipijnen: bij wie kunt u terecht

Gepubliceerd op:
26 januari 2021
Laatst gecontroleerd op:
1 februari 2021

Als u zakendoet in het buitenland heeft u weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Manilla en de honorair consuls in Cebu en Palau staan klaar voor u als ondernemer.

Natuurlijk kunt u met uw vragen over zakendoen in de Filipijnen altijd terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze RVO-adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kunt doen.

Kent u de wegen op de Filipijnen al, maar loopt u ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Dan kan het ambassadenetwerk u helpen.

Ambassade in Manilla

U vindt de Nederlandse ambassade op de 26e verdieping van de Equitable Tower, op de Paseo de Roxas 8751 in Makati City. Dit is een straat in het drukke zakendistrict van metropool Manilla.

Voor uw ondernemersvragen kunt u zich wenden tot de economische afdeling van de ambassade via: 

T: +63 287 866 666
E: man-ez@minbuza.nl

Honorair consuls

Op de Filipijnen heeft Nederland 2 honorair consulaten. U vindt ze in Cebu en Palau. De honorair consul komt op voor de algemene en economische belangen van Nederland in zijn of haar regio. Bij honorair consulaten kunt u geen reisdocumenten, visa of officiële documenten of verklaringen aanvragen. Voor consulaire bijstand en informatie kunt u terecht bij de ambassade in Manilla.

U kunt contact opnemen met de honorair consuls via onderstaande telefoonnummers:

Cebu: +63 322 546 781
Palau: +68 0 775 79 11

Hulp nodig bij uw zaken op de Filipijnen?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag verder.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?