Hulp bij financiering in Europa

Gepubliceerd op:
1 augustus 2020
Laatst gecontroleerd op:
30 augustus 2023

Zoekt u financiële steun bij het zakendoen in Europa? Via deze pagina vindt u subsidies, leningen en aanbestedingen van de Europese Commissie en grote internationale organisaties. Ook verwijzen we u naar onze eigen subsidies en regelingen voor internationaal zakendoen.

Kansrijke aanbestedingen

Internationale organisaties zoals de European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) en de Europese Commissie geven jaarlijks miljarden euro's aan projecten uit. Uit deze projecten komen veel opdrachten. Hier liggen ook zakelijke kansen voor u. Bekijk internationale aanbestedingen via de volgende bronnen:

Bekijk ook informatie over subsidies, leningen, aanbestedingen op de website van de Europese Commissie en over internationale organisaties op rvo.nl.

Subsidies en financiering

Heeft u financiering nodig voor uw bedrijf om de grens over te gaan? Wij helpen u graag uw financiering rond te krijgen.

In onze subsidie- en financieringswijzer vindt u alle subsidies en regelingen die openstaan voor aanvragen. Geef aan wie u bent en wat u zoekt, en u krijgt een overzicht op maat. Wij voeren deze subsidies en financieringsregelingen uit in opdracht van verschillende Nederlandse ministeries en de Europese Commissie.

Twijfelt u over welke financiering bij u past? Onze adviseurs denken graag met u mee, ook over financiering buiten RVO. Neem contact op voor persoonlijk advies.

Ondernemen in Europa?

Onze adviseurs denken graag met u mee.

Bent u tevreden over deze pagina?