Internationaal ondernemen in tijden van corona

Gepubliceerd op:
5 november 2020

Doet u zaken in het buitenland? Zijn uw activiteiten geraakt door de coronacrisis? Dan moet u bijsturen en misschien uw strategie aanpassen. Natuurlijk helpen wij u graag verder.

We willen goed inspelen op uw situatie. Daarom houden we contact. We doen onderzoek. En we werken samen met partnerorganisaties, ons wereldwijde economische netwerk en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Hier ziet u welke extra ondersteuning RVO nu biedt. Specifiek voor ondernemers in het mkb die internationaal ondernemen. Maak er gebruik van.

Dit kunt u doen om uw business te versterken

Ontdek nieuwe kansen en herstel uw omzet. Regionale partners denken mee. In deze online events combineren we theorie en praktijk.

Maak een herstelplan voor uw business. De Kickstartvoucher geeft korting op de inhuur van een externe adviseur.

Blijf op de hoogte van de situatie rond corona in landen waar u zakendoet. RVO werkt regelmatig aan deze lijst, samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ambassadenetwerk.

Laat u persoonlijk adviseren. Met een marktverkenning, landenvergelijking of zakenpartner-support op maat kunt u bewust nieuwe keuzes maken voor uw bedrijf. Juist nu.
Bekijk ook onze marktrapporten.

Train uzelf in vaardigheden die essentieel zijn voor het zakendoen in een land. Deze e-learnings helpen om te blijven exporteren in coronatijden en daarna. Een initiatief van het ministerie van Buitenlandse Zaken, RVO, evofenedex en NLinBusiness.

Check of u in aanmerking komt voor financiƫle regelingen. Wij hebben er een aantal verruimd en aangepast.

Ga mee op digitale handelsmissie. Of ontmoet online een buitenlandse delegatie. Zo kunt u op hoog niveau netwerken, uw bedrijf presenteren en projecten in het buitenland bekijken.

Ontmoet zakenpartners, verken markten, blijf netwerken. Maar nu via digitale kanalen. Neem deel aan online seminars, beurzen en matchmaking. We spelen in op actuele ondernemersvragen.

Werk mee aan hulp en herstel in de wereld, in deze coronatijd. RVO kent de internationale organisaties die miljarden extra uitgeven aan noodhulp, gezondheidszorg en wederopbouw.

Vragen over internationaal ondernemen?

Onze adviseurs helpen u graag verder.

Bent u tevreden over deze pagina?