Kazachstan: bij wie kunt u terecht?

Gepubliceerd op:
22 oktober 2020
Laatst gecontroleerd op:
26 oktober 2020

Als u zakendoet in het buitenland heeft u weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Nur-Sultan en de honorair consul in Bishkek (Kirgizië) staan klaar voor u als ondernemer.

Kent u de wegen in Kazachstan al, maar loopt u ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Dan kan het ambassadenetwerk u helpen.

Ambassade in Nur-Sultan

U vindt de Nederlandse ambassade in de wijk Chubary, vlakbij de ambassades van Oostenrijk en Duitsland. Voor uw ondernemersvragen kunt u terecht bij de economische afdeling van de ambassade. Heeft u een vestiging in Kazachstan? Dan kunt u deelnemen aan promotionele activiteiten die de ambassade organiseert. E-mail uw naam, functie en contactgegevens naar de economische afdeling om op de hoogte te blijven van deze activiteiten.

Neem contact op

U kunt contact opnemen met de ambassade via:

T: +7 717 255 54 50
E: nur@minbuza.nl

U kunt contact opnemen met de economische afdeling via:

E: nur-ea@minbuza.nl

Landbouwraad

In Moskou is de Landbouwraad gehuisvest die zich ook bezighoudt met agrarische zaken in Kazachstan. De Landbouwraad houdt zich onder meer bezig met handelsbevordering tussen Nederland en Kazachstan. Ook zet hij zich in voor de overdracht van landbouwkennis, onder meer door praktijkgerichte trainingen.

Neem contact op

U kunt contact opnemen met de Landbouwraad via:

T: +7 495 797 2946
E: mos-lnv@minbuza.nl

Consulaat

In Bishkek (Kirgizië) heeft Nederland een honorair consul die ook voor Kazachstan verantwoordelijk is. De honorair consul vertegenwoordigt algemene en economische belangen van Nederland in zijn of haar regio. Bij honorair consulaten kunt u geen reisdocumenten, visa of officiële documenten of verklaringen aanvragen. Voor consulaire bijstand en informatie kunt u zich wenden tot de ambassade in Nur-Sultan.

Neem contact op

U kunt contact opnemen met het honorair consulaat via:

T: +996 312 660 665
E: dutchconsulate@elcat.kg

Hulp nodig bij uw zaken in Kazachstan?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?