Tsjechië: bij wie kunt u terecht?

Gepubliceerd op:
13 januari 2021
Laatst gecontroleerd op:
19 januari 2021

Als u zakendoet in het buitenland heeft u als ondernemer weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Praag staat voor u klaar.

U kunt met uw vragen over zakendoen in Tsjechië altijd terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kunt doen.

Kent u de wegen in Tsjechië al, maar loopt u ter plaatse ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Dan kan het ambassadenetwerk u helpen.

Ambassade in Praag

U vindt de Nederlandse ambassade aan de rand van het geliefde stadspark Stromovka. De ambassade ligt op 5 tot 15 minuten loopafstand van verschillende metro-, bus-, trein- en tramhaltes. U vindt het bezoekadres en algemene contactgegevens op de website Netherlands and You.

Voor uw ondernemersvragen heeft de ambassade een economische afdeling. Ook is er een afdeling speciaal voor de landbouw. Lees hieronder wat zij voor u kunnen doen en hoe u direct contact opneemt.

Economische afdeling

Bij de economische afdeling van de ambassade kunt u terecht voor praktische informatie. Zij kunnen bijvoorbeeld uw vragen over wet- en regelgeving beantwoorden.

De ambassade kan u ook introduceren bij hun uitgebreide netwerk. Of samen met u een evenement organiseren op de ambassade, om zo uw dienst of product onder de aandacht te brengen. Zij kennen de cultuur en weten de weg bij lokale instanties.

Neem contact op met de economische afdeling via:
T: +420 233 01 52 00
E: pra@minbuza.nl

Landbouwafdeling

Bent u geïnteresseerd in de landbouwsector van Tsjechië? Het Landbouwteam op de ambassade in Warschau (Polen) bevordert ook de Nederlandse agrarische belangen in Tsjechië. Daarnaast richt het team zich ook op samenwerking tussen agrarische partijen in Nederland en Tsjechië.

Neem contact op met het landbouwteam voor Tjechië via:
T: +48 22 559 12 38
E: war-lnv@minbuza.nl
W: Agroberichten Buitenland: Tsjechië

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?