Ondernemersverhalen

Gepubliceerd op:
6 juli 2022
Laatst gecontroleerd op:
14 juli 2022

Weet u als ondernemer ook welke diensten RVO in het innovatieproces aanbiedt? U kunt bijvoorbeeld fiscale steun via de WBSO aanvragen, innovaties beschermen met octrooien of de wereld veroveren met hulp van internationale regelingen als Horizon Europe en door deel te nemen aan handelsmissies.

Laat u inspireren door verhalen van klanten van RVO. Bent u de volgende ondernemer die we verder kunnen helpen?

Bliksemsgoed product van VitalFluid

VitalFluid wist een natuurlijk proces - bliksem - te kopiëren. Het 'bliksemwater' dat ze hiermee genereren, zetten ze in om duurzame voedselproductie mogelijk te maken. RVO speelt een cruciale rol in de ontwikkeling, vertelt commercieel directeur Erik Hertel. Zo ging VitalFluid mee op handelsmissie en hielp RVO bij het vinden van goede partners en de juiste financieringsregelingen. Hun bliksemwater gaat nu de wereld over.

Zonnige toekomst voor Lightyear

Lightyear maakt de eerste zonneauto's die de weg op gaan. Vanaf de start was RVO daarbij betrokken. En nog steeds. Tom Selten, VP Business development, legt uit dat de hulp en contacten van RVO ervoor zorgen dat het bedrijf de technologie naar de markt kan brengen. Het verhaal van Lightyear toont aan hoe RVO op verschillende manieren en momenten kan helpen, onder meer met octrooiadvies, de WBSO-regeling, Innovatiekrediet en Horizon Europe.

Kennis en hulp van RVO

Ook profiteren van de kennis en hulp van RVO? Raadpleeg onze subsidiewijzer of neem contact met ons op!

Bent u tevreden over deze pagina?