Stel uw vraag aan onze regio-liaison

Gepubliceerd op:
17 oktober 2018
Laatst gecontroleerd op:
24 augustus 2023

Wij werken al veel voor en samen met gemeente en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen.

Een aantal van onze adviseurs treedt op als regio-liaisons en brengt uw gemeente in contact met de juiste deskundigen binnen onze organisatie. Zie onderstaand overzicht van de regio-liaisons. U kunt hen rechtstreeks benaderen met uw vraag. Zij ondersteunen u verder bij de thema's waarmee uw gemeente aan de slag gaat.

 

Regio Oost (Gelderland en Overijssel)

"Als regio-liaison breng ik u in verbinding met RVO. Ziet u kansen voor samenwerking of bent u benieuwd wat RVO voor u kan betekenen, dan kunt u met mij contact opnemen."

Martine Tragter
Bereikbaar op 06 2143 4987
Regio-liaison - Martine Tragter

Regio Zuid-West (Zeeland en Zuid-Holland)

"Als regio-liaison krijg je de opgaven en spelers in beeld. Die verbinden we met onze expertise en ons netwerk. Dat helpt om integraal samen te werken."

Piet Sinke
Bereikbaar op 06 5240 1462

Regio Noord-West (Noord-Holland, Utrecht, Flevoland)

"Vaak kunnen bestaande initiatieven elkaar versterken. Daar zorg ik als regio-liaison voor. Ik leg verbindingen en breng partijen samen."

Monica Kwakkelstein
Bereikbaar op 06 2784 1492

Regio Noord (Drenthe, Friesland en Groningen)

"Ik ken de netwerken in het Noorden als actief en dynamisch. RVO draagt daar graag een steentje aan bij. Als regio-liaison kan ik daartoe hopelijk inspireren en helpen (nieuwe) verbindingen te leggen."

Theo van Bruggen
Bereikbaar op 06 2313 6507

Regio Zuid-Oost (Limburg en Noord-Brabant)

"Benieuwd wat RVO als partner kan betekenen? Ik help hierin graag door uitvoeringskennis te delen, verbinding te leggen en samenwerking te bevorderen!"

Karen de Heer
Bereikbaar op 06 2110 5578
Bent u tevreden over deze pagina?