Service menu right

Pers

Als vertegenwoordiger van de pers kunt u contact opnemen met een van de woordvoerders van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Deze beantwoorden alle persvragen.

Bent u niet van de pers? Neemt u dan contact op met Klantcontact.

Agrarisch ondernemen, Natuur, Visserij & Investerings- en Marktregelen

Michel van der Maas
M 06 1192 6145
E michel.vandermaas@rvo.nl

Onder andere:

  • Agrarisch ondernemen
    • Gemeenschappelijk Landbouwbeleid
    • I&R
    • Mest
  • Visserij
    • Dierenwelzijn
    • CITES
    • Wet Natuurbeheer en Invasieve Uitheemse Soorten
    • Schoolmelk-, schoolfruit- en schoolgroenteregeling
Een deel van onze data kunt u rechtstreeks raadplegen via open data:

Duurzaam ondernemen en PIANOo

Tom Hoven
M 06 5548 3039
E tom.hoven@rvo.nl

Onder andere:

  • Duurzame energie
  • Energie besparen
  • Elektrisch vervoer
  • Circulaire en biobased economie
  • Gebouwen
  • Industrie
Snel naar:

Internationaal en innovatief ondernemen

Birgit Oosterhuis
M 06 1118 4120
E birgit.oosterhuis@rvo.nl

Onder andere:

  • Brexit
  • Coronaregelingen
  • Eureka, Entreprise Europe Network (EEN), Horizon 2020
  • Handelsmissies
  • Octrooien
  • Internationaal ondernemen
  • WBSO, Innovatiekrediet, SBIR
Snel naar:

Plaatsvervangend woordvoerder

Pierre Wimmers
M 06 2542 0076
E pierre.wimmers1@rvo.nl

Pierre is plaatsvervangend woordvoerder op maandag, dinsdag en donderdag als 1 van bovenstaande woordvoerders niet bereikbaar is.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.