Onderhoud en meldingen

We streven naar optimale dienstverlening voor ondernemers. Soms gaat daarbij iets mis of is onderhoud nodig. We informeren u hier graag over. Op deze pagina vindt u informatie over regulier onderhoud aan onze applicaties. Hier staat ook welke actuele storingen en onderhoudswerkzaamheden er zijn, wat dit voor u betekent en hoe wij de overlast tot een minimum beperken.

Mijn.rvo.nl

Op maandag 26 februari van 18.00 uur tot rond 21.00 uur is het op mijn.rvo niet mogelijk om formulieren in te dienen die ondertekend moeten worden met een TAN code (zowel papieren TAN als SMS-tan) of TAN-codes aan te vragen. Excuses voor dit ongemak.

eLoket

Er zijn op dit moment geen meldingen.

Gecombineerde opgave en/of Mijn percelen

Er zijn op dit moment geen meldingen.

Energielabel

Er zijn op dit moment geen meldingen.

CITES

Er zijn op dit moment geen meldingen.

I&R-systemen

Zaterdag 24 februari 2018, van 16.00 tot 20.00 uur, zijn onze I&R-systemen niet beschikbaar door technisch onderhoud. Hierdoor kunt u geen gebruikmaken van de meldkanalen van I&R. Onze excuses voor het ongemak.

Betalingsrechten

Er zijn op dit moment geen meldingen.

Octrooisystemen

Het Nederlandse octrooiregister is overgegaan op een nieuw systeem (Benelux Patent Platform). Hierdoor ziet het register er anders uit dan u gewend bent.

Wij werken er hard aan om de ontstane achterstanden zo snel mogelijk weg te werken. Als u vragen heeft, kunt u ons bereiken via octrooicentrum@rvo.nl of 088 042 42 42 (kies 5 en dan 3).

Problemen met openen pdf-documenten

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) werkt voor veel subsidieregelingen met interactieve pdf-formulieren.

Lukt het u niet om een pdf te openen? Dan ligt dat vaak aan de instellingen van uw eigen browser. De oplossingen hiervoor leest u op de pagina Problemen met pdf-documenten openen.

Service menu right