"Het verbinden van verschillende mensen en disciplines trekt mij enorm aan in deze functie"

Gepubliceerd op:
11 oktober 2021

Adviseur klantgegevens Ronald Schoonveld: "Coördineren, organiseren en verbinden. Daar krijg ik energie van!" Samen met zijn team vertaalt hij complexe informatievraagstukken naar haalbare oplossingen. Het doel? Een goede service verlenen aan agrarische ondernemers, zodat het ophalen en registreren van hun gegevens soepel verloopt.

Ronald is verantwoordelijk voor de advisering richting het management en productmanagement binnen het GIS-domein (Geografische Informatie Systemen). "Alle grondgebonden regelingen worden ondersteund door geografische systemen. Ik bewaak de voortgang van de producten die wij ontwikkelen en beheren, zoals de Gecombineerde opgave en de BGT-check. Daarnaast adviseer ik het management, zodat al onze producten goed aansluiten op de doelstellingen van RVO."

Prioriteren, verbinden en monitoren

Binnen het GIS-domein is Ronald met een andere collega het 1e aanspreekpunt. "Alle opdrachten komen bij ons binnen. Zo kan het zijn dat een opdrachtgever geografische informatie nodig heeft uit onze systemen of dat er een nieuw product ontwikkeld moet worden. Wij zorgen ervoor dat de aanvraag in gang wordt gezet. Gezien de hoeveelheid aanvragen die we binnen krijgen is de prioritering en monitoring van de opdrachten enorm belangrijk."

Per opdracht zorgt Ronald ervoor dat de juiste collega's zijn aangehaakt. "Ik werk nauw samen met product owners, scrum masters en de Dienst ICT en Uitvoering (DICTU). Het verbinden van verschillende mensen en disciplines trekt mij enorm aan in deze functie. Ik vind het mooi om iedereen in zijn kracht te zetten en samen een opdracht succesvol op te leveren."

Agrarisch domein

Werken binnen het agrarisch domein past goed bij Ronald. "Dit doe ik al 13 jaar en het blijft interessant! Europese landbouwsubsidies, het stikstofbeleid en de mestregelgeving, allemaal hele actuele en maatschappelijke vraagstukken. Ik vind het interessant om aan het duurzaamheidsvraagstuk bij te dragen. Hoe kunnen we zo groen mogelijk produceren? Maar ook aan de andere kant: agrarisch ondernemers zo goed mogelijk vooruit helpen."

Wat kun jij doen bij RVO?

Lijkt het jou leuk om net als Ronald te werken als adviseur klantgegevens bij RVO? Bekijk dan de openstaande vacatures en jouw mogelijkheden op Werken bij RVO.

Vragen?

Neem contact op met het Servicepunt Werken. Dat kan via solliciterenrvo@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?